- Reklama -

K dohodě dojde, ujišťuje Jágrův agent Petr Svoboda

- Reklama -

Zatímco někteří čeští hokejisté jako brankář Ondřej Pavelec nebo útočníci Martin Hanzal a Radim Vrbata už našli nové zaměstnavatele v National Hockey League, Jaromír Jágr je dávno po otevření trhu s volnými hráči stále bez práce.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Otázku jeho dalšího angažmá již několik měsíců řeší agent Petr Svoboda, k žádnému výraznému pokroku však zatím nedošlo. Nicméně vše je prý na dobré cestě. „Dělám na tom dnem i nocí a dotáhnu to do konce,“ ujišťuje střelec zlatého naganského gólu v krátkém vyjádření pro vancouverskou stanici News 1130 Sports.
Jágr doposud v NHL hrál za Pittsburgh, Washington, New York Rangers, Philadelphii, Dallas, Boston, New Jersey a Floridu. Naposledy působil v organizaci Panthers, kam přišel v únoru 2015 z New Jersey a následně dvakrát podepsal s klubem roční smlouvu.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Po skončení letošní sezóny se s vedením klubu nedomluvil na prodloužení spolupráce a 1. července se stal nechráněným volným hráčem. Může tak jednat se všemi kluby, ale zatím marně čeká na zajímavou nabídku.
V posledních dnech se hodně mluvilo o zájmu Calgary Flames. Kanadský tým trénuje Glen Gulutzan, jenž Jágra v minulosti už vedl v Dallasu a nemohl si ho vynachválit. „Když jsem ho měl v týmu, už nebyl tak rychlý jako dřív, ale v prostoru pod vrcholy kruhů byl stále silnější než většina kluků v soutěži,“ řekl Gulutzan. Celý článek zde…
Pětačtyřicetiletý Jágr by určitě uvítal, kdyby se jeho situace vyřešila co nejdřív. Optimální by bylo, kdyby podepsal novou smlouvu v NHL ještě před začátkem přípravných kempů, ať má klid a ví, na čem je.
Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -