- Reklama -

Kojoti jsou na prodej

- Reklama -

Fanshop týmu
Andrew Barroway je jediným majitelem Arizony jen něco málo přes rok, ale už nyní ji nabízí k prodeji. Informaci zveřejnil Mike Ozanian z magazínu Forbes.
Miliardář by rád odprodal 49procentní podíl, čímž konsoliduje své ztráty a zároveň si stále udrží kontrolu nad většinou týmu. Necelou polovinu klubu si cení na 500 mil. dolarů.


Částka je to však minimálně sporná. Coyotes jsou prodělečným podnikem, jenž má momentálně dluh 250 mil. dolarů. K tomu se jim nedaří ani na ledě či v ochozech – Arizona patří každoročně mezi nejméně navštěvované celky NHL.
Z TÁBORA COYOTES: Arizona představila „nejkrásnější dres na světě“
Barroway se stal většinovým vlastníkem organizace v prosinci 2014. V červenci minulého roku pak zbylé partnery vyplatil a převzal nad mančaftem veškerou moc.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -