- Reklama -

Krejčí se vrátil k tréninku a odletěl s Medvědy do Montrealu

- Reklama -

David Krejčí v pondělí poprvé trénoval a brzy by se mohl zase vrátit do zápasového kolotoče NHL. Český centr chyběl Bostonu od 27. prosince, kdy v zápase s Ottawou utrpěl zranění v horní části těla. V pondělí už odcestoval s týmem do kanadského Montrealu, kde Bruins čeká utkání s domácími Canadiens.
„Dokud jsem trénoval sám, bylo to hodně samotářské. Takže jsem rád, že jsem byl zase s kluky na opravdovém tréninku,“ řekl Krejčí na klubovém webu.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Ovšem zároveň přiznal, že ještě není v úplně stoprocentní formě. „Rád bych se vrátil co nejdřív, ale u tohohle typu zranění to vždy závisí den ode dne, takže uvidíme, jak to bude vypadat. Doufejme, že se na úterním rozbruslení budu cítit lépe.“
Devětadvacetiletý Krejčí na tréninku oblékl zelený dres a nastupoval s Tylerem Randellem a krajanem Davidem Pastrňákem, který se rovněž zotavuje ze zranění. Nicméně do Montrealu odcestoval také. „Je hezké vidět jej opět s námi. Oba Davidové jsou zase s námi, což je moc dobře,“ liboval si trenér Bostonu Claude Julien.
„Kluci v posledních zápasech tvrdě makali. Sice prohráli, ale hráli dobré zápasy. Doufám, že jim pomůže můj návrat,“ tvrdil skromně Krejčí. Ten v letošní sezóně nasbíral 11 branek a 22 asistencí v 35 zápasech. Boston bude hrát s Montrealem poprvé od zápasu Winter Classic, ve kterém Canadiens vyhráli 5:1.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -