- Reklama -

Kuzmenkova hvězda vyhasíná. Bude se stěhovat?

- Reklama -

Prezident hokejových operací Canucks Jim Rutherford odrazil spekulace o výměně Andreje Kuzmenka, přiznal ale, že klub musí najít řešení situace, ve které se jeho útočník ocitl, a ukončit jeho trápení.

„Ponecháváme si naši mysl otevřenou. Nechci se uzamknout jen v jedné odpovědi, ale potřebuju se i nadále snažit o to, abychom mu pomohli,“ řekl Rutherford pro stanici Sportsnet.

Kuzmenko byl ve své premiérové sezóně v NHL jedním z nejlepších hráčů Vancouveru, když nasbíral 39 gólů a 74 bodů. Odměnou mu byla dvouletá smlouva v hodnotě 11 mil. dolarů. V tomto ročníku ale vyprodukoval jen 15 bodů (4+11) v 25 duelech.

27letý Rus hraje po příchodu nového kouče Ricka Toccheta méně minut a už byl dokonce dvakrát zdravým náhradníkem. Ostatní týmy údajně situaci sledují a projevují zájem o jeho služby. Vedení Canucks však zůstává trpělivé.

- Reklama -

„Věřím trenérům, které máme. Oni s ním budou i nadále pracovat. Je to dobrý hráč, je to schopný hráč. Je to hráč, který střelí znovu 40 branek? Možná ne, ale určitě, při způsobu, jakým hraje,…jich střelí aspoň 25.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -