- Reklama -

Luongo nebo Schneider, co na tom záleží?

- Reklama -

Popularita má i svoje stinné stránky. Třeba v podobě nesčetných žádostí o autogram, které slavné osobnosti – v našem případě hokejisté – dostávají. Plnění přání fanoušků ovšem k životu vrcholových sportovců patří, ačkoliv to někdy možná dělají s utajeným skřípěním zubů. A když vás zájemce o podpis není schopný ani pořádně identifikovat…
Přesně to se stalo brankáři Panterů Robertu Luongovi. Že mu žadatel předložil fotografii ještě z doby, kdy oblékal vancouverský dres, to by nevadilo. Problém byl v tom, že na obrázku ani nebyl kanadský reprezentační gólman, nýbrž jeho někdejší kolega Cory Schneider.


Luongo přešel menší faux pas zřejmě s úsměvem, pisatelův omyl napravil a příhodu hned zveřejnil na svém twitterovém účtu. Ani jeho pověst ovšem nezůstala zcela bez poskvrnky. Možná to bylo pokračování žertu, možná nešlo o úmyslnou chybu, ale v odpovědi zkomolil Schneiderovo jméno na Corey.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -