- Reklama -

Maple Leafs a Golden Knights loví ve žraločích vodách

- Reklama -

Zdá se, že zájem o útočníka San Jose Tima Meiera se s blížící přestupovou uzávěrkou zvětšuje.

Kevin Weekes ze stanice ESPN informuje, že se do boje o služby švýcarské hvězdy připojily i týmy Maple Leafs a Vegas Golden Knights.

Mezi seriózní zájemce se přitom řadí i celky New Jersey Devils a Carolina Hurricanes.

Meier se může stát v létě chráněným volným hráčem a jelikož má cap hit 6 mil. dolarů, kvalifikační nabídka musí v jeho případě činit 10 miliónů. Když by mu ji vlastník jeho práv nepředložil a nedošlo by k dohodě o jiné smlouvě, stal by se nechráněným volným hráčem.

- Reklama -

Prodloužení smlouvy by tak mělo být součástí jednání o výměně. Sharks však podle Pierra LeBruna z TSN ještě stále nedali povolení hráčově agentovi, aby diskutoval o potenciální smlouvě se zájemci o jeho služby.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -