- Reklama -

Na prodej. Caps nabízejí svého forvarda

- Reklama -

Washington dal konkurenci vědět, že je připravený naslouchat nabídkám na útočníka Anthonyho Manthu. Informuje o tom Frank Seravalli z portálu Daily Faceoff.

Mantha je pod smlouvou s cap hitem 5,7 mil. dolarů do konce příští sezóny. Následně se bude moci stát nechráněným volným hráčem. Jeho vysoký plat byl podle Seravalliho mohl přinutit Capitals, aby do výměny ještě něco přidali.

Celek z hlavního města má pro budoucí ročníku k dispozici zhruba 7,3 miliónů a jen 17 hráčů pod smlouvou.

Washington získal Manthu od Detroitu před přestupovou uzávěrkou v roce 2021, když za něj obětoval Jakuba Vránu, Richarda Pánika, volbu v prvním kole draftu a volbu ve druhém kole draftu. Očekávání ale nenaplnil, když ve 118 zápasech zaznamenal jen 24 gólů a 34 asistencí.

- Reklama -

28letý Kanaďan byl draftovaný v roce 2013 z 20. místa. Nejlépe mu vyšel ročník 2018/19, v němž v dresu Red Wings vsítil 25 branek a přidal 23 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -