- Reklama -

NHL 16 – úpravy herního systému

- Reklama -

Bez ohledu na to, jestli hrajete jako útočník, bek nebo gólman, NHL 16 vám nabídne vyvážený herní systém, v rámci kterého bude mít hráč na každé pozici úlohu s jednoznačným přínosem pro úspěch týmu.
Díky inovacím hratelnosti v ofenzivní i defenzivní činnosti získají hráči nové možnosti, jak střílet góly a naopak zabránit ve skórování soupeři. Podívejte se na video níže, které se věnuje vyváženému hernímu systému v NHL 16 s prvky jako přesné bruslení a hladké přebírání puku.
Důkladnější rozbor některých našich vylepšení, které jsme připravili pro NHL 16, pak najdete v ukázce níže. V ní uvidíte část zápasu z pohledu vrchní kamery. Zkuste se zaměřit na první pohled sotva patrná vylepšení herního systému, která se týkají především defenzivní části hry.

Nastavení hry:

  • Kamera: dynamická (střed)
  • Obtížnost: hvězda
  • Herní styl: hardcore

Na co si dát ve videu obzvlášť pozor

  • 1:50 – Silfverberg vráží zezadu do Šustra, který po lehkém škobrtnutí ztrácí puk.
  • 1:25 – Silfverbergova hokejka se dostává do kontaktu s nohama obránce, kvůli čemuž přichází o kotouč.
  • 1:19 – Kontakt hokejek, který má za následek velmi nepřesnou Silfverbergovu střelu. Šustr získává puk, ale za chvíli o něj přichází po ataku protihráče.
  • 0:57 – Obránce řízený hrou (Vatanen) neopouští modrou čáru a snadno tak získává kotouč.
  • 0:55 – Obránce řízený hrou (Šustr) dobře čte hru a po ztrátě puku se přesouvá před branku. Díky dobrému postavení zachytává přihrávku napříč brankovištěm a rychle puk vyváží ze třetiny.
  • 0:46 – Obránce řízený hrou nestíhá zareagovat na přihrávku zpoza branky, kterou nechává projít na najíždějícího soupeře. Boyle pálí z první, ale střela jde vedle.
  • 0:42 – Příliš prudká přihrávka na takhle krátkou vzdálenost, takže si hráč Anaheimu musí dojet pro puk až k mantinelu.
  • 0:38 – Obránce řízený hrou (Coburn) je v dobrém postavení a zachytává přihrávku od ofenzivního křídla.
  • 0:33 – Obránce řízený hrou vkládá hokejku do přihrávky, ale puk se stejně odráží ke Kučerovovi, který s ním vjíždí do pásma. Toto nepatrné zdržení nutí Filppulu na druhé straně kluziště držet nohu ve středním pásmu kvůli hrozícímu postavení mimo hru.
  • 0:30 – Kučerov po natlačení do hrazení přichází o kotouč. Hra dozadu a defenzivní podpora ze strany Thompsona vede k rychlému založení protiútoku Anaheimu.
NHL 16 nastupuje na led s cílem nabídnout v nejoblíbenějších režimech pro jednoho i více hráčů nové funkce a prvky včetně přepracované EA SPORTS Hockey League.


Bude vás zajímat


Na vývoji tohoto ročníku se více než kdy předtím podílejí svými návrhy i naši fanoušci. Díky úpravám herního systému, inovacím na všech hráčských pozicích a bezkonkurenční prezentaci zápasů budete v NHL 16 opravdovou součástí týmu, v němž všichni táhnou za jeden provaz.

- Reklama -

EA SPORTS Hockey League je zpátky!

Nechte si přebrousit brusle a svolejte kámoše, protože EA SPORTS Hockey League je zpátky! Tento u fanoušků mimořádně oblíbený týmový on-line režim se dočkal kompletního přepracování.
Máte teď možnost zvolit si některou ze specializovaných tříd hráčů, které přinášejí vysoce konkurenční, ale přitom vyvážený herní zážitek. O úspěchu a neúspěchu v zápase teď budou rozhodovat jak individuální dovednosti, tak schopnosti týmové spolupráce.
Majitelé titulu NHL 15 si mohou od 30. července do 6. srpna vyzkoušet omezenou betaverzi režimu EA SPORTS Hockey League ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Půjde o jedinečnou šanci otestovat EASHL v rámci NHL 16 ještě před uvedením hry do prodeje (17. září).

Foto: EA Sports

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -