- Reklama -

Obránce Johnson se z Columbusu možná stěhovat nechce. Jack to tu miluje, ujišťuje trenér Tortorella

- Reklama -

Jednatřicetiletý obránce Jack Johnson možná o žádnou výměnu z Columbusu nepožádal.
Trenér John Tortorella se vyjádřil ke spekulacím, které obklopují zadáka jeho mužstva. Johnson měl během minulého týdne údajně požádat o výměnu do jiného týmu. Ale podle slov kontroverzního trenéra to nemusí být úplně pravda.
„Není pravda, že by k nám přišel a řekl, že chce být vyměněn. Řekl, že s námi chce mluvit tváří v tvář, že to tu miluje, že se chce zlepšovat jako hráč a že tu chce dále pracovat, ale zároveň musí myslet i na svoji rodinu,“ přiblížil Tortorella slova svého svěřence.
Johnsonova žádost o trejd tak nemusí být zcela pravdivá, ale jeho nespokojenost s klesajícím časem na ledě je dozajista skutečná. Jeho frustrace se začala pomalu vytrácet, jakmile si znovu získal trenérovu důvěru.
„Pomalu se dostáváte do větší role. Doufejme, že se to bude vyvíjet správným směrem, protože vím, že mám hodně co nabídnout a chci pomoci týmu,“ prohlásil Johnson.
Přestože Johnson nebyl spokojený se svojí sníženou rolí v mužstvu, Tortorella nemá nic proti vyjádřením zkušeného obránce.
„Rozhodně se nevydám druhým směrem jenom proto, že hráč promluví o své budoucnosti. Jack to tu miluje. Jeho rodina to tu miluje. Pokud dokážeme, aby hrál lépe a abychom vyhráli několik zápasů, kdo ví jak se celá věc vyvine,“ neztrácí optimismus zkušený kouč.
Johnson bude mít další příležitost ke zlepšení už ve čtvrtek, kdy se Columbus utká s Dallasem. V této sezóně získal zatím 7 bodů (2+5) ve 46 zápasech.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -