- Reklama -

Palát už v listopadu nenastoupí

- Reklama -

Ofenzíva loňských vicemistrů z Tampy Bay neprožívá zrovna zlaté časy, v šestnácti odehraných utkáních dokázala vymyslet pouze 38 branek. V příštích třech až pěti týdnech se jí navíc nedostane podpory od čtvrtého nejproduktivnějšího člena z minulé sezóny. Ondřej Palát se v sobotu zranil v dolní části těla.
Stalo se ve 28. minutě zápasu s Minnesotou, když před českého útočníka před Bishopovou brankou nešťastně spadl Nino Niederreiter. Podle záběrů kamer půjde zřejmě o problémy s kotníkem.
„To nebude otázka dnů,“ prorokoval už tehdy trenér Jon Cooper. „Ondřej je velký bojovník, takže když vidíte někoho takového takhle opouštět led, není to povzbuzující.“
Vzhledem k pouze dvanácti zdravým forvardům u prvního týmu je jasné, že Lightning budou muset sáhnout do rezerv z farmy v Syracuse. Další zápas je čeká v úterý proti Buffalu.
„Ondřej je pro náš tým velice platným hráčem, jeho zranění otestuje kvalitu naší soupisky. Takového hráče v lize jen tak nenajdete. Nastupuje ve všech těžkých situacích, v důležitých minutách,“ připomíná kouč Blesků Jon Cooper.
Ondřej Palát v šestnácti letošních utkáních zaznamenal dvě branky a pět asistencí.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -