- Reklama -

PAMÁTNÉ OKAMŽIKY MS: Spasitel Jágr poslal Čechy do bojů o medaile

- Reklama -

Jágr střílí gól! Nestárnoucí legenda objela branku a střelou pod ruku překvapila brankáře Pekku Rinneho. Češi se ujali v čase 55:30 vedení 4:3 a pražská O2 aréna upadla do euforie.
Čtvrtfinále MS 2015 mezi Českem a Finskem bylo velké drama plné zvratů a nečekaných událostí, které musel rozseknout až Jaromír Jágr (v utkání 2+1). „Zhubl jsem a před šampionátem jsem trénoval dvakrát denně,“ prozradil slavný kladenský rodák pozadí své tehdejší vynikající formy.
Češi nakonec zvítězili 5:3 a postoupili do semifinále. Tam sice na pozdější mistry světa z Kanady nestačili, i díky brilantnímu výkonu proti Finům však loňské mistrovství do zapomnění neupadne.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -