- Reklama -

Přípravy stadionu pro Winter Classic 2015 finišují

- Reklama -

Na washingtonském baseballovém stadionu Nationals Park, kde se na Nový rok bude konat další utkání z populární série NHL Winter Classic, hrané pod širým nebem, probíhají v těchto dnech finální práce na úpravě hrací plochy.
O víkendu byla kompletně dokončena instalace velkého loga ve středu kluziště a většina značení, včetně brankových čar, vhazovacích kruhů a brankovišť. Vzhledem k nepříznivé předpovědi, která s osmdesáti procentní pravděpodobností předpovídala pro hlavní město USA nedělní déšť, musel technický štáb stihnout dokončit hlavní grafiku plochy už v sobotu.
Následující dny jsou vyhrazeny pro stavbu vstupní rampy, instalaci reklam na mantinelech, čištění a kontrolu ochranných plexiskel po obvodu hrací plochy, úpravy prostor vyhrazených pro střídačky týmů a zázemí rozhodčích a výstavbu repliky známé budovy Capitolu, který je sídlem Sněmovny reprezentantů a Senátu USA.
Práce na centrální části stadionu a jeho okolí mají být dokončeny nejpozději v úterý 30.12.2014, protože následující den by zde už měl probíhat trénink účastníků nadcházejícího Winter Classic 2015, mužstev Chicaga Blackhawks a domácích Capitals.
„Téměř pokaždé, když musíme zvládnout zakázku v limitovaném a časově vyhroceném termínu, se objeví nějaký problém. Tentokrát nám do karet příliš nehraje počasí, ale do úterního dopoledne by měla být přestavba Nationals Parku hotova,“ řekl k průběhu prací provozní ředitel NHL Dan Craig.
Utkání NHL Winter Classic 2015, jehož hlavním sponzorem je japonský výrobce pneumatik Bridgestone, začne 1. ledna 2015 v jednu hodinu po poledni východoamerického času (19:00 SEČ) a o přímý televizní přenos se postarají americká společnost NBC a kanadské stanice TVA a CBC.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -