- Reklama -

Sejdeme se v létě, věří Bettman

- Reklama -

Komisionář NHL Gary Bettman se stále nevzdal naděje na zdárné dokončení sezóny 2019/20. Svůj pohled na věc sdělil nejnověji ve středečním rozhovoru pro stanici Fox Business Network.
Více než otázkou ZDA se ročník dohraje se však zaobíral tím JAK se dohraje. Cílem je podle něj dát šanci dostat se do play-off i těm celkům, které se před pauzou pohybovaly na hranici postupu.

Velikonoční nadílka fandům NHL! Klikni si pro slevu

„Je nejméně sedm týmů, které byly na dosah play-off a ne všechny tyto mančafty hrály stejný počet zápasů. Ať už se jakkoliv vrátíme…ať už dokončíme základní část celou nebo zčásti nebo půjdeme rovnou do vyřazovací fáze, musíme nastavit pravidla tak, aby byla spravedlivá a měla smysl,“ uvedl Bettman svou vizi.
„Odhaduju nyní, že pravděpodobně budeme hrát v létě, což je něco, čeho bychom byli schopní,“ pokračoval nejmocnější muž světového hokeje.
Hlavní imunolog Spojených států a člen poradního týmu prezidenta Donalda Trumpa Anthony Fauci tento týden načrtnul scénář, jak by se mohly v létě obnovit profesionální ligy. Hrát by se mělo bez fanoušků a hráči by byli izolováni v hotelech a testováni na koronavirus jednou za týden.
Tato idea tak dává NHL stále naději. Soutěž přerušila sezónu 12. března, přičemž její hráči mají aktuálně doporučenou domácí karanténu do 30. dubna.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -