- Reklama -

Stav zraněného Zuccarella se vyvíjí dobrým směrem

- Reklama -

Trenér New York Rangers Alain Vigneault prozradil novinářům novinky ohledně zraněného útočníka Matse Zuccarella, který se dává dohromady po těžkém otřesu mozku a fraktuře na hlavě.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Norský hokejista je mimo hru od pátého utkání v sérii prvního kola play off National Hockey League proti Pittsburghu, ve kterém ho zasáhla do hlavy střela spoluhráče Ryana McDonagha.
„V minulém týdnu jsem dostal mail od našich lékařů. Všechno se vyvíjí dobře a brzy by měl být stoprocentní. Zřejmě někdy na začátku srpna,“ řekl na hráčovu adresu Vigneault.
Sám Zuccarello prohlásil, že po otřesu nemohl čtyři dny ani mluvit a strávil tři dny v nemocnici. Musel prý dokonce navštěvovat terapii, aby neměl problémy s řečí.
„Chvílemi dělal skutečně slušné pokroky, ale když dostanete pukem do hlavy tak, že ztratíte i část schopnosti mluvit, jde o vážnou věc,“ řekl Vigneault.
„Naši doktoři ovšem odvedli skvělou práci a všechno jde dobrým směrem,“ ujistil fanoušky Jezdců čtyřiapadesátiletý rodák z Quebecu.
Zuccarello na začátku března prodloužil s Rangers smlouvu. V poslední sezóně nasbíral 49 kanadských bodů v 78 zápasech základní části.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -