- Reklama -

Tahle trojice může zabojovat o post kouče Kačerů

- Reklama -

Poměrně v tichosti probíhá hledání nového kouče Anaheimu. Frank Seravalli z portálu Daily Faceoff však ve středu přinesl konkrétní jména adeptů na nahrazení Dallase Eakinse.

Podle zámořského insidera generální manažer Ducks Pat Verbeek komunikoval s mnoha potenciálními kandidáty. Seravalli ale konkretizoval tři favority a to Andrewe Brunettea z New Jersey, Spencera Carberyho z Toronta a Mika Vellucciho z Pittsburghu. Ti aktuálně zastávají pozici asistentů.

Je pravděpodobné, že největší zájem z trojice výše je o Brunettea, který dovedl Floridu k Prezidentově trofeji. Carbary má však zkušenosti s prací s mladíky, což by se mohlo Kačerům hodit.

Anaheim byl nejhorším týmem sezóny 2022/23 pod Eakinsem, který dostal výpověď 14. dubna.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -