- Reklama -

Ve Vegas už připravují mistrovské oslavy

- Reklama -

Fanshop týmu
Golden Knights dělí od zisku Stanley Cupu ještě čtyři výhry, Las Vegas ale s plány na oslavy mistrů nezahálí. O euforii na tamní radnici informuje deník LV Sun.
„Myslím, že to musí být velká ohromující párty,“ svěřila se starostka města Carolyn Goodmanová, „Jsme všichni nadšení z toho, co tahle parta hokejistů dokázala. Získali si každé srdce v jižní Nevadě, bylo zábavné jim fandit po celý rok.“

Nejvýše postavená žena v nevadské metropoli navrhla i trasu slavnostního průvodu, jenž má začít v centru a pokračovat směrem k T-Mobile Aréně.
Předseda zastupitelstva okresu Clark Count Steve Sisolak už dokonce hovořil s metropolitní policií a dalšími příslušnými úřady, aby na potenciální ceremonii bylo vše připraveno.

Samotný klub se však zatím nikterak nezapojuje. „Golden Knights s námi skutečně zatím diskuze na toto téma mít nechtějí. Hraje v tom roli i určitá pověrčivost. Nechtějí nic zakřiknout,“ prozradil Sisolak.
První zápas finále, v němž se Zlatým rytířům postaví Washington, je na programu v noci z pondělí na úterý. Budou po něm fanoušci ve Vegas blíže závěrečným oslavám?
Titulní foto: Werner Kunz

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -