- Reklama -

VIDEO: V Ottawě rozhodčí vyloučili všechny hráče na ledě

- Reklama -

Rozhodčí nediskriminovali nikoho poté, co ve třetí třetině pondělního zápasu mezi Ottawou a Floridou došlo k hromadné šarvátce. Vyloučili každého hráče na ledě, což vedlo k mimořádné porci trestných minut.

Vášně odstartoval kontakt domácího kapitána Bradyho Tkachuka s hostujícím brankářem Sergejem Bobrovským, který mu vychytal únik na bránu. Po Tkachukovi vystartoval Dmitrij Kulikov a následně začala hromadná potyčka.

Když se situace uklidnila, rozdali sudí hráčům Sens 54 trestných minut a hráčům Panthers 52. Zápas nakonec skončil se 167 trestnými minutami – Ottawa jich nasbírala 84, Florida 83.

- Reklama -

Trenér Floridy Paul Maurice měl po šarvátce co dělat, aby dal do kupy hráče, kteří mu zůstali k dispozici.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -