- Reklama -

Vyostřený souboj Calgary s Minnesotou vyústil v suspendace

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Flames Ryan Lomberg byl Oddělením hráčské bezpečnosti NHL potrestán dvěma separátními jednozápasovými suspendacemi. Flastry přichází za incident, jenž se udál v závěru čtvrtečního klání proti Minnesotě.
Lomberg se pustil do obránce Matta Dumby, jenž krátce předtím uštědřil tvrdý hit forvardovi Mikaelu Backlundovi (video ZDE).
Podněcování bitky v posledních pěti minutách střetnutí je přitom podle ligových pravidel automaticky „oceněno“ suspendací.




Vyostřené utkání mělo dohru také pro calgarského kapitána Marka Giordana, jehož faul kolenem na Mikka Koivua ohodnotila „disciplinárka“ stopkou na dva zápasy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -