- Reklama -

Wild si upsali někdejšího Rytíře

- Reklama -

Minnesota se dohodla na další spolupráci s obráncem Bradem Huntem, který se mohl stát 1. července nechráněným volným hráčem. Informaci přinesl Mike Russo z portálu The Athletic.
Klub podmínky kontraktu nezveřejnil, podle Russoa se však jedná o dvouletou jednocestnou smlouvu v celkové hodnotě 1,4 mil. dolarů.

30letý Kanaďan přišel k Wild v lednu v rámci trejdu s Vegas. A zatímco u Golden Knights se marně pokoušel o stálé místo v prvním týmu, na severu se stal pevnou součástí mančaftu, k čemuž pomohlo i zranění Mathewa Dumby.
Hunt stihl za Minnesotu naskočit do 29 duelů, v nichž vstřelil tři góly a zaznamenal pět bodů. V příštím ročníku bude pravděpodobně zastávat roli šestého nebo sedmého beka.
Wild mají stále velké množství hráčů, kteří mohou v červenci vstoupit na volný trh. Jedná se například o Erica Fehra, Anthonyho Bitetta, Matta Reada, Natea Prossera či Andrewa Hammonda.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -