- Reklama -

Švédové dál nebezpečně zbrojí. Nyní čekají na "supertrio"

- Reklama -

Zní to až neuvěřitelně, ale Tre Kronor vyhlížejí příjezd dalších hráčů z NHL. Hvězdami nabitou sestavu posílí po vypadnutí Nashvillu ve druhém kole play-off trio Predátorů.
Na nabídku reprezentovat kývli obránce Mattias Ekholm a útočníci Filip Forsberg s Viktorem Arvidssonem. Informaci v pátek jako první přinesl portál HockeyNews.se.


Forsberg byl s 64 body nasbíranými za 67 utkání základní části nejproduktivnějším hráčem týmu. Jen o tři body méně získal Arvidsson, kterého nyní čeká premiérová účast na seniorském mistrovství světa.
Z trojice nových posil je na mezinárodním poli nejzkušenější Ekholm, jenž se představí už na svém čtvrtém šampionátu.


Do dějiště turnaje by měly nashvillské star dorazit v neděli, kdy čeká Švédy souboj se Švýcarskem. Poprvé se ale objeví ve hře nejpravděpodobněji až v úterním duelu s Ruskem, jenž může rozhodnout o vítězi kodaňské skupiny.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -