- Reklama -

Tohle je málo! Karlssonovi se nabídka Ottawy nelíbila

- Reklama -

Fanshop týmu
Ottawa Senators si s nabídkou další spolupráce pro Erika Karlssona, jenž se může stát příští léto nechráněným volným hráčem, moc práce nedali. Alespoň soudě dle hráčovy reakce, kterému se zdála z finančního hlediska neatraktivní. Informaci přinesl Chris Stevenson z portálu The Athletic.
Klub předložil hvězdnému obránci 1. července osmiletý kontrakt s přibližným ročním platem lehce pod 11 mil. amerických dolarů. To je méně, než kolik si v Los Angeles vysloužil další špičkový bek Drew Doughty (čtěte ZDE).


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Nejvíce však Karlssonovi vadí absence podpisových bonusů, které často tvoří v případě týmových opor podstatnou složku gáže. Sens osmadvacetiletému Švédovi naopak nabízejí většinu obnosu formou platu, což u hráčů jeho kalibru nebývá zvykem.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Chicago se zbavilo Hossova přízraku. V megatrejdu s Arizonou figuruje sedm hráčů
Tento postup Ottawy je v ostrém kontrastu s tím, jak si Maple Leafs zavázali superstar Johna Tavarese (podrobnosti k jeho příchodu do Toronta ZDE). Ten s kanadským celkem podepsal sedmiletou smlouvu na 77 mil. dolarů, přičemž 44 mil. mu bude vyplaceno ve formě podpisových bonusů už v prvních třech letech kontraktu.
Senators podle všeho tahají v boji o Karlssona za kratší konec. Největšími adepty na zisk služeb rodáka z Landsbro stále zůstávají Dallas Stars a Tampa Bay Lightning. Druhý jmenovaný celek měl být dokonce jednu chvíli jen krůček od podpisu (psali jsme ZDE).

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: VÝHRA ČEKÁ TADY

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -