- Reklama -

Dobré zprávy. Hughes se uzdravuje

- Reklama -

Fanoušci New Jersey si mohou oddychnout. Hvězdný útočník Jack Hughes se vyhnul nejhoršímu možnému scénáři, pokud se jedná o zranění horní části těla, které utrpěl v pátečním zápase.

„Nic není v tomto v bodě oficiální, ale novinky se zdají být pozitivní v tom smyslu, že se Hughes, Devils, NHL a fanoušci vyhnuli nejhoršímu scénáři,“ informoval Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

Hughes se zranil v první třetině zápasu proti St. Louis, když ztratil balanc a tvrdě narazil do zadního mantinelu. Duel opustil a už se do něj nevrátil.

Video naleznete ZDE.

- Reklama -

22letý Američan zažíval fantastický úvod sezóny, když v prvních 10 kláních nasbíral pět branek a 20 bodů, se kterými vedl celou NHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -