- Reklama -

Toews a Keith se porvali na tréninku

- Reklama -

Hvězdy Chicaga Jonathan Toews a Duncan Keith se na úterním ranním tréninku pustili do pěstní potyčky. Zprávu přineslo nezávisle na sobě vícero novinářů.
Oba hráči, kteří jsou parťáky už 13 let, skončili během rvačky na ledě s takřka vysvlečenými dresy a odtrhnout je od sebe musel asistent kouče Sheldon Brookbank.
V době vydání příspěvku se objevilo na sociálních sítích pouze video se samotným závěrem rozepře.


„Jen přátelský wrestling…a o tom je celý ranní trénink, tedy připravit se na zápas,“ řekl Toews s úsměvem na rtech Marku Lazerusovi z portálu The Athletic. „A teď jsme připravení.“
K incidentu se vyjádřil v rozhovoru s žurnalistou i hlavní kouč Jeremy Colliton: „Máš bratra? Já jo a mám doma dva chlapce. Tohle už jsem ve svém životě několikrát viděl. Všechno je v pořádku.“
Blackhawks čeká v úterý bitva s Floridou, která přijede do Chicaga poprvé s hlavním koučem Joelem Quennevillem. Někdejší dlouholetý lodivod jestřábí střídačky bude mít za úkol zamezit domácím získat šestou výhru v řadě.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -