- Reklama -

Co bude s Williamsem? Carolina je v nejistotě

- Reklama -

Fanda NHL
Hurricanes napjatě očekávají rozhodnutí kapitána Justina Williamse ohledně jeho dalšího působení. 37letý útočník totiž stále zvažuje konec kariéry.
„Jsme s ním v kontaktu,“ cituje slova generálního manažera Dona Waddella Tom Gulitti z oficiálních ligových stránek. „Zatím nám nedal 100procentní odpověď, jak se rozhodne. Myslím si, že spíše tíhne k tomu hrát dál. Vše se ale rozsekne v následujících týdnech.“
Williamsovi skončil 1. července dvouletý kontrakt na 9 mil. dolarů. Rodák z Ontaria dal již dříve najevo, že svou kariéru ukončí výhradně v Carolině.
„Pokud bude pokračovat, cítíme, že to bude zde,“ vyjádřil se podobně i Waddell.
„Postavil zde dům, má tu rodinu, a sám v tomto smyslu v minulosti mluvil,“ jmenoval Waddell důvody pro své přesvědčení.
Williams má za sebou silný ročník, v němž odehrál 82 zápasů se ziskem 53 bodů. Dalších sedm přidal během jízdy Canes do finále Východní konference.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -