- Reklama -

Columbus je divoká karta uzávěrky, věří expert

- Reklama -

Columbus je jedním z největších divokých karet přestupové uzávěrky. Myslí si to odborník Frank Seravalli, podle kterého by se tým z Ohia mohl postarat o vícero výměn.

Seravalli tvrdí, že mezi předními adepty pro trejd jsou Max Domi, Joonas Korpisalo a Jack Roslovic. Nemuseli by to však být jen oni.

„Zdroje tvrdí, že Blue Jackets přijímají v posledních dnech a týdnech telefonáty ohledem útočníka Alexandreho Texiera. Je to hráč, který generuje významný zájem,“ uvedl Seravalli.

22letý Francouz odehrál 36 zápasů, ve kterých vstřelil 11 branek. Týmům se líbí především jeho zručnost. Věří se, že Blue Jackets by za něj mohli chtít volbu v prvním kole draftu a hráče, který by se mohl stát okamžitě součástí sestavy.

- Reklama -

„Bude fascinující sledovat, jak aktivní bude Jarmo Kekäläinen na přestupové uzávěrce ve snaze přetvořit Blue Jackets výměnou potenciálně volných hráčů,…, dodal Seravalli.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -