- Reklama -

NHL odsoudila Rusko, hráče trestat nebude

- Reklama -

Vedení NHL v pondělí zveřejnilo svou reakci na ruskou invazi na Ukrajinu. Přerušila své vztahy s obchodními partnery v Rusku i činnost sociálních a digitálních médií v ruském jazyce.

NHL odsoudila ruskou invazi a vyzvala k mírovému  řešení v co nejrychlejším čase. Taky přerušila jakékoliv zvažování toho, že by Rusko mohlo být budoucím dějištěm zahrnujícím NHL.

Vůči ruským hráčům se liga rozhodla nepodniknout žádné kroky. „Cítíme s hráči pocházejícími z Ruska a máme obavy o jejich pohodu. Reprezentují své kluby NHL, nikoliv Rusko. Chápeme, že oni a jejich rodiny jsou v mimořádně těžké situaci.“ uvádí liga ve svém stanovisku.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -