- Reklama -

Další rána pro Tarasenka a Blues

- Reklama -

Útočník St. Louis Vladimir Tarasenko podstoupí příští týden už třetí operaci ramene. Velkým vykřičníkem pro klub zůstává fakt, že hvězdný hráč bude mimo hru minimálně dalších pět měsíců.
28letý Rus podstoupil operaci ramene v říjnu 2019 a znovu do hry se dostal v srpnu. Odbruslil ale jen čtyři klání, aby posléze opustil karanténní bublinu (čtěte ZDE).
„Necítil se dobře, ale nechci dělat žádné závěry. Musíme počkat a uvidíme,“ komentoval tehdy situaci kouč Craig Berube.
Ve čtyřech zápasech od návratu do hry Tarasenko nebodoval, v posledních dvou duelech už do hry nezasáhl (a Blues si bez něj připsali své první edmontonské výhry).

„Je zřejmé, že se nejedná o dobrou zprávu,“ uvedl generální manažer Doug Armstrong. „Je to jeho třetí operace. S jistotou víme, že se připravoval a tvrdě trénoval…“

Tarasenko byl k začátku uplynulého ročníku pět sezón v řadě nejlepším střelcem týmu. Velkou roli také sehrál v posledním play-off, ve kterém se 17 body dovedl Blues ke Stanley Cupu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -