- Reklama -

Hertl zažil chvíle, na které nikdy nezapomene

- Reklama -

Vzácné střetnutí má za sebou útočník Tomáš Hertl ze San Jose. Pondělní zápas Sharks na ledě Vancouveru začal slavnostním buly britský princ Harry.

Český hokejista v pozápasovém rozhovoru pro klubový wen uvedl, že na mimořádný okamžik zřejmě nikdy nezapomene.

Vévoda ze Sussexu zavítal do kanadské metropole proto, že právě Vancouver a Whistler budou v únoru 2025 hostit Invictus Games pro zraněné vojáky a veterány.

Před střetnutím se princ Harry zhostil v Rogers Aréně slavnostního vhazování a dočkal se od diváků vřelého přijetí. Zapózoval ve středovém kruhu s Hertlem a domácím kapitánem Quinnem Hughesem.

- Reklama -

Čerstvě 30letý Hertl si mohl jedinečnou chvíli vychutnat i díky tomu, že jako jeden z asistentů nyní zastává úlohu kapitána. Logan Couture, který jinak nosí na ledě „céčko“, pro zdravotní potíže do této sezóny ještě nezasáhl.

„Byl to samozřejmě úžasný moment. Kdy jindy se vám naskytne příležitost potřást si rukou s princem Harrym,“ uvedl Hertl. „Pravděpodobně na to celé nikdy nezapomenu.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -