- Reklama -

Hvězda NHL měla pozitivní test na koronavirus

- Reklama -

Hlavní kouč Toronta Sheldon Keefe v pondělí oznámil, že hvězdný forvard Auston Matthews byl pozitivně testován na COVID-19.

Keefe uvedl, že se aktuálně čeká na potvrzení nálezu pomocí PCR testu, jehož výsledek bude znám v úterý. Symptomy nemoci Matthews nemá.

Na pandemický protokol NHL byli v pondělí napsáni Derek Grant, Nicolas Deslauriers (oba ANA), Kyle Okposo, Casey Fitzgerald (oba BUF), Zach Werenski (CBJ), Sam Reinhart, Mason Marchment (oba FLA), Alex Turcotte, Alex Iafallo (oba LAK), Jordan Greenway (MIN), Thomas Chabot, Zach Sanford, Chris Tierney (všichni OTT), Nick Seeler, Jackson Cates (oba PHI), Alex Wennberg (SEA).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -