- Reklama -

Jeden z Jágrových cílů v nové sezóně NHL? Mít zase dlouhé vlasy

- Reklama -

Tohle může být jeden z nejzábavnější příběhů nové sezóny NHL. Český forvard Jaromír Jágr a jeho dlouhé háro… Hokejová legenda v pondělí zavtipkovala před floridským novinářem Georgem Richardsem, že má v plánu nechat si zase narůst dlouhé vlasy. Takovou hřívu, jakou nosil před mnoha lety ještě v dresu Pittsburghu Penguins.


Za vtipným nápadem zřejmě stojí Jágrův spoluhráč z Floridy, brankář Roberto Luongo. Ten prý k návratu dlouhých vlasů Jágra přemlouval už před třemi týdny. A teď se to podařilo, což Luongo radostně kvitoval příspěvkem na svém Twitterovém účtu. Už při příchodu Jágra do Floridy klub uspořádal na jeho počest párty s dlouhými vlasy.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -