- Reklama -

Samsonov přišel s tvrdou sebekritikou

- Reklama -

Brankář Toronta Ilja Samsonov nebyl spokojený s tím, jak chytal v otevíracím zápase play-off, a avizuje, že ve druhém zápase proti Tampě Bay bude chytat líp.

Samsonov inkasoval šest z 29 střel předtím, než jej na začátku třetí třetiny nahradil Joseph Woll. Maple Leafs prohráli domácí duel 3:7.

„Budu chytat líp. Dneska jsem chytal na ho*no,“ uvedl Samsonov po duelu.

Hlavní trenér Sheldon Keefe po zápase uvedl, že je „příliš brzo“ na to, aby řekl, který brankář bude startovat ve čtvrtek.

- Reklama -

Samsonov zažíval vydařenou základní část, v kariéře se mu však v play-off příliš nedaří, když má bilanci 1-7 a průměr 3,45 inkasovaného gólu na zápas.

Woll má zkušenosti jen 12 startů v NHL a v bojích o Stanley Cup nezažil žádný. Matt Murray, nejzkušenější z trojice, se momentálně zotavuje z otřesu mozku.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -