- Reklama -

Skinner byl opět pouze zdravým náhradníkem

- Reklama -

Útočník Buffala Jeff Skinner byl ve čtvrtek ve třetím utkání za sebou jen zdravým náhradníkem. Situace se už přestává líbit hráčovu agentovi Donu Meehanovi, který vyjádřil své i klientovy obavy.

Skinner je ve druhém roce osmileté smlouvy v hodnotě 72 mil. dolarů, která z něj činí druhého nejlépe placeného hráče týmu. V tomto ročníku ale dostává prostor pouze 12 minut na zápas, přičemž ve 14 duelech zaznamenal jen jednu asistenci.

Ve své první sezóně pod koučem Ralphem Kruegerem zaregistroval 28letý Kanaďan v 59 střetnutích 14 gólů a 23 bodů. O sezónu dříve pak vsítil 40 branek a nasbíral 63 bodů.

Krueger dostal ve čtvrtek otázku, kdy by opět mohl Skinner hrát. Odpověděl, že neví. Naznačil však, že důvody jeho poslání na tribunu nemusí souviset jen s hráčovými výkony na ledě.

- Reklama -

„Rád bych se s každým podělil o vše. Chci být transparentní. Ale jsou určité věci i za oponou…,“ poznamenal Krueger.

Zkušený kouč také zdůraznil, že si někteří forvardi řekli o nasazení. Skinnera ale zatím neodepsal.

„Když dostane Jeff příležitost, možná jej přiblížíme k jeho potenciálu,“ dodal Krueger.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -