- Reklama -

Stahují se nad Karlssonem mračna?

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce San Jose Erik Karlsson zmeškal vinou problémů s třísly 27 zápasů uplynulé základní části a nemusíte být zrovna Sherlockem Holmesem, abyste vypátrali, že jej zranění sužuje i během play-off.
Zatím nejviditelněji se 28letý Švéd trápil ve čtvrtém klání konferenčního finále proti Blues, v němž Sharks prohráli 1:2.
Karlsson nebyl ve své formě, když nezvládl několik herních situací. Ve třetím dějství během timeoutu svého celku dokonce odešel do kabin, kde strávil něco přes sedm minut. Do hry se vrátil až dvě minuty před koncem třetiny, kdy Žraloci zkusili hru bez gólmana.


Klub zatím zůstává tajemný a o Karlssonově stavu nezveřejnil žádné novinky.
„Připravujeme se tak, jakoby hrál. Pouze Erik ví, jak se cítí,“ cituje obránce Marc-Edouarda Vlasice deník Mercury News.
Sdílnější byl před pátým utkáním série trenér St. Louis Craig Berube, který v sobotu informoval, že duel vynechá pro zranění horní části těla zadák Vince Dunn. K dispozici už ale bude mít útočníka Sammyho Blaise, jenž v pátek zápas nedohrál.
Důležité střetnutí, jenž jednoho ze soupeřů přiblíží vytouženému finále Stanley Cupu, začíná v neděli ve 21:00 středoevropského času.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -