- Reklama -

Tenhle ne! odráží Bruins zájemce o svého gólmana

- Reklama -

Několik týmů by si rádo před uzávěrkou přestupů vylepšilo svoje brankoviště. Lákat by je přitom mohl i Jeremy Swayman. Toho se však Bostonu nevzdá.

Jimmy Murphy z portálu Boston Hockey Now informuje, že 23letý Kanaďan patří k nedotknutelným hráčům Bruins a tým není připravený vyměnit jej bez ohledu na to, co by za něj mohl získat.

Zámořský žurnalista tvrdí, že Swayman nebyl k dispozici ani v době, kdy se Tuukka Rask pokoušel o návrat a vyskytlo se několik spekulací.

Swayman zažil debut v NHL v minulé sezóně a prezentoval se výborným dojmem. V tomto ročníku zatím nezklamal a při bilanci 16-7-3 má úspěšnost zákroků 92,5 procent. O bránu se děli s Linusem Ullmarkem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -