- Reklama -

Těžké chvíle pro Larssona. Otec jej chtěl vidět hrát, při návštěvě Kanady zemřel

- Reklama -

Edmontonský obránce Adam Larsson si musel vyslechnout smutnou zprávu.
Pětadvacetiletý Švéd vynechal z osobních důvodů poslední dva zápasy Oilers. V pátek vyšlo najevo, že se jednalo o rodinnou tragédii, která si vyžádá delší absenci.
Hlavní trenér Todd McLellan prozradil, že Adamovi zemřel během návštěvy Edmontonu jeho otec Robert. Ten se vydal přes půlku světa, aby viděl svého syna naživo hrát hokej. Místo toho jej však v Kanadě postihla srdeční příhoda, po níž zemřel.
Bývalému zadákovi, který zanechal v 80. a 90. letech výraznou stopu ve švédském celku Skellefteå AIK, bylo 50 let.


„Tati, mám tě moc rád. Vždycky jsem měl a vždycky budu,“ napsal na sociální síti Instagram zdrcený Adam.
„Ta událost ovlivnila celou naši kabinu. Larssonovu rodinu budeme nadále podporovat. Adama nějaký čas neuvidíte v akci, dáme mu všechen čas, který bude potřebovat,“ sdělil novinářům McLellan.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -