- Reklama -

Toronto hlásí před play-off potíže s gólmany

- Reklama -

Toronto nastoupilo k úternímu zápasu proti Tampě Bay, se kterou se střetne v prvním kole play-off, bez prvních dvou brankářů své hierarchie.

Týmu už nějaký čas chybí Matt Murray a v úterý nebyl k dispozici ani Ilja Samsonov. Ten podle generálního manažera Kylea Dubase v základní části už chytat pro zdravotní problémy nebude.

Maple Leafs tak proti Bolts nastoupili v bráně s Josephem Wollem, kterému kryl záda Matt Onuska. Ten v den zápasu podepsal amatérskou zkušební smlouvu,

V předešlých dvou utkáních nemohlo Toronto povolat z AHL Wolla pro nedostatek místa pod platovým stropem. Kvůli zranění Samsonova však mohlo uplatnit tzv. pohotovostní povolání.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -