- Reklama -

VIDEO: Jágr pózoval pro šperkařskou firmu, na vlasy si ale šáhnout nenechal

- Reklama -

Jaromír Jágr na sebe poutá pozornost nejen svým hokejovým umem. V nejnovější reklamní kampani české firmy Klenoty Aurum z něj totiž udělali „sexy klenot“.
Propagační snímky, v nichž Jágr pózuje v autě či na schodech starého domu, vznikaly na Floridě ještě během základní části NHL. Reklama se objeví v Čechách i na Slovensku, útočník Panthers ale prozradil, že popularita mu nevadí.
„Popularita a to, že jsi klenotem pro národ a fanoušky, je takový bonus. Ocenění, že děláš něco, čeho si lidé váží. Pokud by mi to bylo protivné, tak by se mi ani nelíbila moje práce. Je to spojené s tím, že tě lidé respektují a vzhlíží k tobě. Malé děti tě berou za vzor, máš určitou zodpovědnost a musíš se podle toho chovat,“ uvedl Jágr pro stránky společnosti.
Členové štábu si spolupráci s českou legendou vychvalovali, v jedné věci si ale svou neprosadili. „Jediné, na co nám při focení nedovolili sáhnout, byly jeho vlasy. Nějaký šaman mu prý řekl, že ve vlasech je jeho síla, tak jsme je nemohli ani trochu zastřihnout,“ prozradil jeden z nich portálu super.cz.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -