- Reklama -

VIDEO: Nedejlkovic svým chybným vyjetím připravil jednoduchou branku pro Harleye

- Reklama -

Hráči Pittsburghu Penguins museli zkousnout další nepříjemnou porážku. Tentokrát si s Tučňáky poradili Dallas Stars. V zápase se také jasně ukázala jedna z největších bolavých pat současného kádru Pittsburghu – špatné výkony brankářů.

Díky brance Bryana Rusta šli Penguins koncem první třetiny do vedení, to jim však vydrželo jen do 28. minuty, kdy vyrovnal Jason Robertson a o pár minut později poslal Stars do vedení Jevgenij Dadonov. Penguins ale nesložili zbraně a snažili se o vyrovnání.

Jejich snahy ale nepodpořil zrovna jistým výkonem Alex Nedeljkovic, který dostal příležitost místo jedničky Tristana Jarryho. Bývalý brankář Detroitu nebo Caroliny, kterého Penguins v létě podepsali jako volného hráče, skočil po puku, který měl na hokejce ujíždějící útočník Stars Robertson. První zákrok se mu povedl, jenže při něm odklouzal mimo svoji branku. Téměř do prázdné branky díky tomu mohl navýšit náskok Dallasu obránce Thomas Harley. Mladý obránce navýšil náskok Dallasu o dvě branky a pojistil tím výhru.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -