- Reklama -

VIDEO: Toffoli si připsal pátý hattrick v kariéře

- Reklama -

Hokejový cestoval Tyler Toffoli se před touto sezonou usadil v New Jersey. V ambiciózním týmu plném mladých hvězd se mu zatím velmi daří, v úvodních pěti partiích si připsal šest bodů za čtyři branky a dvě nahrávky. V dresu Ďáblů si připsal také svůj pátý hattrick v kariéře. Vstřelil ho svému bývalému zaměstnavateli z Montrealu.

Toffoli v 31 letech hraje již za svůj pátý tým. Svoji kariéru v NHL začal vyhlášený střelec v Los Angeles Kings, se kterými vyhrál Stanley Cup, pokračoval krátkým angažmá ve Vancouveru. Poté zůstal v Kanadě, když odehrál dva roky za Montreal Canadiens, kteří ho před dvěma lety poslali do Calgary. Před tímto ročníkem jej z Flames získali Devils a s jeho startem musí být velmi spokojení.

Toffoli svojí první branku vstřelili ve druhé třetině, když pomohl Ďáblům obrátit skóre zápasu ve svůj prospěch na 2:1. Ve třetí třetině pak v přesilovce pomohl nalomit odpor Canadiens brankou na 4:1. Definitivní tečku za nadějemi Montrealu a třetí branku v zápase vstřelil Toffoli 26 vteřin před koncem do prázdné branky.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -