- Reklama -

Vrána se vrací do NHL

- Reklama -

Hodně nečekaná zpráva přilétla v úterý ze zámoří. Český útočník Jakub Vrána byl povolán z farmy Detroitu Grand Rapids do prvního týmu Red Wings.

Vrána zaznamenal v 17 zápasech této sezóny v AHL šest gólů a 11 bodů. A to vše poté, co se vrátil z Asistenčního programu NHL/NHLPA. Předtím stihl odehrát dvě utkání za Red Wings, ve kterých si připsal gól a asistenci.

Američtí novináři spekulují nad tím, že Detroit si Vránu stáhl zpět kvůli tomu, aby zvýšil jeho hodnotu pro případný trejd. Vrána má smlouvu i na příští sezonu, přičemž platový strop zatěžuje částkou 5,25 milionu dolarů.

Šestadvacetiletý Vrána se o víkendu nechal pro The Athletic slyšet, že je hrdou součástí Red Wings, v nichž by klidně hrál do konce sezony. Zároveň si ale posteskl, že osud nemá ve vlastních rukách.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -