- Reklama -

Vrátím se! odmítá Cherry spekulace o svém konci

- Reklama -

Legenda hokejové žurnalistiky Don Cherry vyvrátil fámy o svém konci na kanadských obrazovkách.
Tvář pořadu Hockey Night in Canada a dlouhodobý host pořadu „Coach’s Corner“ se vydal na boj proti spekulacím o své budoucnosti.
Ty odstartoval sloupkař Steve Simmons z deníku Toronto Sun, jenž napsal, že Cherryho návrat do televizního éteru zatím nebyl pro příští sezónu potvrzen.



„Musím říct, že jsem dotčen a rozčarován tím, že můj přítel Steve Simmons ve svém nedělním článku naznačuje, že by mě v Hockey Night in Canada nechtěli nadcházející ročník zpět. Již týden po play-off mně přitom bylo řečeno, že bych se měl vrátit,“ uvedl Cherry na svém Twitteru.

- Reklama -


Simmons ve svém příspěvku mimo jiné naznačil, že si není jistý tím, že 85letý Cherry zapadá do nového konceptu kanadské stanice Sportsnet.
„Otázkou je…proč mi můj kamarád Steve nezavolal a nezeptal se mě?“ oponoval Cherry novináři na sociální síti dotazem, proč si tyto záležitosti neověřil přímo u něj.
Cherry je znám pro své přímočaré chování, extravagantní obleky a pevný patriotismus. Se svým parťákem Ronem MacLeanem vystupuje v pořadu „Coach’s Corner“ od roku 1986.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -