- Reklama -

Williams po prohře: Musíme se zbavit pachuti h*vna

- Reklama -

Fanshop týmuCarolina ve druhém zápase série s Bostonem naprosto selhala. Bruins od začátku dominovali, Hurricanes doslova rozstříleli v poměru 6:2. Kapitán Justin Williams po zápase nehledal výmluvy.
„Potřebujeme znovu nalézt, kým jsme. Občas prostě musíte sníst sendvič s h*vnem. Nechutná dobře, ale nějakou dobu musíte jeho chuť cítit“ svérázně zhodnotil vystoupení svého týmu.


Před třetím utkáním série se potřebují Hurikáni sebrat, jinak jejich sezona velmi rychle skončí. Snahu vrátit se zpátky do sedla může odnést jediný Čech, který v Carolině nastoupil do play-off – Petr Mrázek. V dosavadních dvou zápasech inkasoval 10 branek z 52 střel, což znamená úspěšnost zákroků velmi podprůměrných 80,2 %.
V mysli mu utkvěl především první gól utkání z hole Matta Grzelycka. „Rozhodně mě nepotěšil. Je jasné, že takovou střelu musím mít,“ přiznal český brankář.
První gól nalomil psychiku hráčů. Justin Williams nechal několikrát průchod své frustraci. „Nebyl to dobrý zápas. Vůbec jsme Petrovi (Mrázkovi, pozn. red.) nepomohli. Bruins hráli dobře,“ byl skoupý na slovo centr Caroliny Sebastian Aho. Ačkoliv z 21 střel za první dvě třetiny čtyři góly, zůstal český gólman v brance až do konce. Curtis McElhinney, jenž Mrázka zastoupil po zranění ve druhém zápase série druhého kola s Islanders, si zatím nepřipsal ani minutu v konferenčním finále. Přijde jeho čas ve třetím dějství?
Titulní foto: Icon Sportswire
 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -