- Reklama -

Zraněné koleno neumožní Eliášovi start v přípravných zápasech

- Reklama -

Kvůli přetrvávajícím potížím s pravým kolenem vynechá Patrik Eliáš všechny přípravné zápasy New Jersey před startem nadcházející sezóny National Hockey League. Ve čtvrtek to oznámil trenér amerického celku John Hynes.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Podle čtyřicetiletého rodák z Warwicku není vůbec jisté, zda český forvard stihne první zápas Devils v novém ročníku nejprestižnější hokejové soutěže světa.
„Na tuhle otázku zatím neznáme odpověď. O jeho startu v duelu s Jets se teprve rozhodne. Za pár dní budeme vědět trochu víc,“ uvedl hlavní kouč New Jesrey v rozhovoru pro web nj.com.
Ďáblové z Newarku vstoupí do sezóny 9. října, kdy před ochozy domácí arény Prudential Center vyzvou na souboj hokejisty Winnipegu Jets. Účast devětatřicetiletého českého forvarda je značně nejistá.
„Nechceme nic uspěchat. Zatím to jde pomalu, ale každý den na tom pracujeme,“ řekl Hynes k Eliášově případné absenci v duelu s Jets. „Proto je to nejisté. Za dva nebo tři dny pravděpodobně budeme vědět jistěji, zda stihne začátek sezóny, ale v přípravných zápasech nenastoupí.“

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -