- Reklama -

Eric Staal by rád zůstal v Carolině, novou smlouvu ale zatím neřeší

- Reklama -

Kapitán hokejistů Carolina Hurricanes Eric Staal má před sebou možná poslední sezónu v dresu Hurikánů. Končí mu totiž sedmiletý kontrakt s klubem, za který nastupuje už od roku 2003. Do tréninkového kempu před sezónou ale nastupuje tak jako vždycky.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Tak trochu čekám, jak se to vyvine. Ale není to tak, že bych tomu věnoval všechny svoje myšlenky a čas. Soustředím se na to, abych dobře zakončil letní přípravu a tréninkový kemp mě dobře připravil na nový ročník NHL,“ řekl Staal listu News & Observer.
To by měl, protože v poslední sezóně nasbíral v 77 zápasech 54 kanadských bodů, což je nejnižší číslo od jeho nováčkovské sezóny 2003-04. Třicetiletý útočník, který Hurricanes v roce 2006 pomohl vyhrát Stanley Cup, si v dalším ročníku vydělá 9,5 milionu dolarů.
Ale zůstane v Carolině i nadále? Na tuto otázku zatím nikdo nezná odpověď, vše je v jednání mezi vedením týmu z Raleighu a zástupcem hráče.
„Měl jsem prozatím takovou základní a zdvořilostní konverzaci s Erikovým agentem. O důležitých věcech budeme jednat později. Eric naznačil, že chce být součástí Hurricanes i v budoucnu, tak uvidíme, jak se věci vyvinou,“ prozradil generální manažer klubu Ron Francis.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -