- Reklama -

Gólman Martin Jones se znovu stěhuje, tentokrát do San Jose

- Reklama -

Gólman Martin Jones má za sebou hodně hektické období, když během pěti dní dvakrát změnil působiště.  V pátek byl jednou z protihodnot v trejdu za bostonského forvarda Milana Lucice do Los Angeles, dnes mu Medvědi našli nové působiště v San Jose.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Vedení kalifornského celku nabídlo Bruins za rodáka z North Vancouveru dvaadvacetiletého centra Seana Kuralyho a právo volby v prvním kole draftu v roce 2016.
„Martin byl na vrcholu seznamu hráčů, na které jsme se zaměřili. Jsme nesmírně rádi, že ho můžeme přivítat v našem klubu,“ uvedl generální manažer Žraloků Doug Wilson, jenž během víkendového draftu NHL vyměnil finského gólmana Anttiho Niemiho do Dallasu.
Pětadvacetiletému Jonesovi právě konči dvouletá smlouva, díky niž si v minulé sezóně vydělal 550 tisíc dolarů a ve středu se může stát chráněným volným hráčem. Pokud se Žraloky dohodne na spolupráci, popere se na podzim o místo brankářské jedničky s Alexem Stalockem.
Celkem si Jones zachytal v 34 duelech základní části, úspěšnost zákroků má 92,3 procenta, průměrně obdržel 1,99 gólu na zápas a navrch přidal sedm zápasů s nulou.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -