- Reklama -

Nenasytný Kačer? Jeden z nich požaduje osm miliónů ročně

- Reklama -

Anaheim patří v posledních letech mezi nejhorší ligové týmy, vícero jeho hráčům se však navzdory tomu herně daří. Jedním z nich je útočník Troy Terry, který je ale stále bez smlouvy.

25letý Terry se stal 1. července chráněným volným hráčem, ale jelikož se s týmem nedohodl na novém kontraktu, přihlásil se na arbitráž. Ta by měla proběhnout ve středu.

Podle Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet chtějí obě strany roční smlouvu, mají ale odlišné představy o platu. Zatímco Terry požaduje osm miliónů, Ducks mu nabízejí 4,5 mil.

Terry vstřelil v uplynulé sezóně 23 gólů, tedy stejný počet jako lídr Ducks Trevor Zegras. Ten vyhrál bodování týmu s 65 body. Terry získal o čtyři méně a skončil druhý.

- Reklama -

Anaheim má pod smlouvou téměř kompletní jádro týmu. Bez kontraktu jsou kromě Terryho i Trevor Zegras a Jamie Drysdale. Pod platovým stropem mají Kačeři aktuálně 27 mil. dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -