- Reklama -

O Perryho je zájem mezi Predátory a Jestřáby

- Reklama -

Vypadá to, že Corey Perry nebude bez práce dlouho.
O zkušeného útočníka, jehož Ducks předčasně vykoupili ze smlouvy (čtěte ZDE), mají podle informací Pierra LeBruna z portálu The Athletic zájem Predators a Blackhawks.


34letý Kanaďan již není střelcem, jakým býval, přesto dokáže být – jestliže je zdráv – stále produktivní. V uplynulých dvou sezónách zaznamenal 19 a 17 gólů.

Nashville byl z letošních účastníků play-off třetím nejméně skórujícím týmem a z Perryho akvizice může hodně čerpat. Vítěz Hart Trophy z roku 2011 by mohl Preds pomoci také s přesilovkami, které nepatří mezi jejich nejsilnější stránky.

Střílení branek není problémem u Blackhawks, s 16,2 milióny pod platovým stropem by si však mohli Perryho dovolit.
Anaheim ukončil spolupráci s Perrym ve středu po 14 společných letech. Do tisícovky odehraných utkání v jednom klubu chybělo ontarijskému rodákovi pouze 12 duelů.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -