- Reklama -

Stamkos hlásí problém

- Reklama -

Kapitán Tampy Bay Steven Stamkos se potýká se zraněním dolní části těla, které si přivodil během skupinového tréninku. Podle Bryana Burnse z klubových stránek tak nestihne začátek tréninkového kempu naplánovaného na pondělí.
Datum zapojení 30letého Kanaďana není známo, ale předpokládá se, že pro boje o nasazení v prvním kole již bude připraven.

Pokračovat v sezóně NHL odmítl první hráč

Stamkos podstoupil v únoru operaci břišního svalstva, po níž se očekávalo, že vynechá zbytek základní části. Špičkový forvard stihl v tomto ročníku naskočit do 57 duelů s bilancí 29 branek a 66 bodů.
Lightning se v miniturnaji pro co nejlepší nasazení pro play-off utkají s Capitals, Bruins a Flyers (na harmonogram se podívejte ZDE).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -