- Reklama -

Vegas mělo blízko k zisku hvězdy největšího kalibru, nyní slídí po vítězi

- Reklama -

Fanshop týmu
Golden Knights trápili soupeře během uplynulé sezóny úspěšnou obranou, díky níž se probojovali až do finále Stanley Cupu. Jejich defenziva mohla být přesto ještě nepropustnější.
Podle informací insidera Elliotta Friedmana z kanadské stanice Sportsnet se Vegas snažilo před uzávěrkou přestupů získat hvězdného obránce Erika Karlssona z Ottawy. Trejd, který měl být na spadnutí, překazil až příliš náročný požadavek Senators.

Friedman tvrdí, že výměně zabránila touha kanadského klubu, jenž trval na získání mladého útočníka Codyho Glasse. Rytíři se snaží budovat mužstvo na svých nadějích a ztráta forvarda, jehož si vybrali na loňském draftu z celkového šestého místa, pro ně byla nepřijatelná. Generální manažer George McPhee musel odmítnout.

Snaha nevadského celku vyšperkovat své obranné řady ale údajně stále trvá. Nyní se měli zaměřit na zadáka Johna Carlsona z vítězného Washingtonu. Pro osmadvacetiletého Američana by se jednalo teprve o druhé působiště v NHL. Doposud hrál výhradně za Capitals.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -