- Reklama -

VIDEO: Edmontonu nepomohla ani parádní trefa Connora McDavida

- Reklama -

Před startem nedělního duelu snili edmontonští hokejisté o zisku třetího bodu v sérii druhého kola play off National Hockey League s Anaheimem. Jenže vítěz Pacifické divize nechtěl něco takového v žádném případě připustit, hned v první třetině vsítil tři branky a nakonec zvítězil 6:3.


Bude vás zajímat:


Ve 29. minutě sice vyrovnal na 3:3 kapitán Olejářů Connor McDavid a dal tak svému mužstvu naději na obrat v zápase. Ovšem ani tato nádherná trefa nebyla domácím nakonec nic platná. Byla to jen malá náplast na včerejším bolestné vystoupení Oilers, jejichž fanoušci odcházeli z Rogers Place smutní z toho, že se kalifornským Kačerům podařilo snížit stav série na 1:2.
„Porazili nás ve všech směrech. Trochu mi to připomínalo zápas se San Jose, který jsme u nich prohráli 0:7. Musíme se z toho poučit,“ uvedl dvacetiletý Connor McDavid.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -